Betonnen trappen

Trappen van het materiaal beton zijn steeds meer in opkomst. Betonnen trappen kunnen een strakke, moderne en luxe uitstraling bieden en zijn daarnaast ook nog eens betaalbaar. Als prefab product worden betonnen trappen al jaren gebruikt in trappenhuizen en als buiten trappen. Vandaag de dag kunnen de leveranciers van trappen.offerteparadijs.nl al een hele stap verdergaan met beton als materiaal voor uw trap.

De mogelijkheden

De leveranciers en fabrikanten van trappen.offerteparadijs.nl hebben in hun assortiment verschillende vormen en manieren om beton te gebruiken voor uw trap. Zo zijn er zwevende treden van beton die goed gebruikt kunnen worden voor spiltrappen en steektrappen. Wanneer de constructie van uw muren het toelaten is het zelfs mogelijk om kwartslag en halfslag trappen te maken die zwevend zijn.

Afwerking

Voor de afwerking van betonnen trappen is er veel mogelijk. Praktisch alle kleuren behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kan het beton gestraald worden, dit kan zowel diep als ondiep worden gedaan. Een andere afwerking voor beton is zoeten, dit is het slijpen en polijsten van het beton waardoor de toeslagmaterialen (kiezels) zichtbaar worden. Zoeten wordt veel toegepast bij spiltreden.

Toepassingen

Wanneer u in huis of op kantoor gietvloeren of vloeren van natuursteen heeft geeft een betonnen trap een mooi contrast. Zowel spiltrappen van beton als treden van gewapend natuursteen zijn prachtig om te gebruiken als hoofdtrap van bijvoorbeeld een kantoorgebouw. In combinatie met een leuning van gepolijst staal of van RVS geeft het een chique maar strakke uitstraling.

Prefab

Naast op maat gemaakte betonnen trappen zijn er vele mogelijkheden voor prefab beton trappen. Enkele mogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • Staaktrappen
  • Spiltrappen
  • Kwarttrappen
  • Stapeltreden
  • Bloktreden
  • Hellingbaantrappen

Informatie

De leveranciers en monteurs van trappen.offerteparadijs.nl hebben onderhand al vele projecten succesvol afgerond. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen neem dan vrijblijvend contact met ons op via het offerteformulier.

Beoordeling